Spirituális tanítók, asztrológusok, asztrozófusok hívják fel a figyelmünket, hogy az Univerzum energiái egyre erősebbek, egyre láthatóbban, kézzel foghatóbban és gyorsabban nyilvánulnak meg. Felkészülhetünk arra, hogy hatalmas lehetőségek érkeznek az életünkbe….

 

„Óvatosan válassz, mire gondolsz,

Ami lenni szeretnél, arra gondolj,

Mert amivel ma az elmédet szórakoztatod,

Kézzel fogható szeszélyként az lesz a holnapod!”

(Margaret Runyom Castaneda)

 

Mindannyian, akik figyelünk az energiákra, valóban hatalmas energetikai változásnak lehetünk tanúi. Természetesen azok is átélik ezeket a változásokat, akik nem vesznek tudomást róla, benn ragadtak a régi mintákba, félelem, gyűlölet, irigység, féltékenység tölti ki az életüket. Sajnos nekik könnyen kicsúszhat a lábuk alól a talaj! Tapasztaljuk is az ismeretségi körünkben ezt a problémát.

Az energiák pedig szinte napról – napra erősödnek!

Különösen igaz ez idén, és az ezt követő években, amikor már egyre rövidebb idő alatt megtapasztalhatjuk, hogy gondolataink, érzéseink egyre többször és egyre pontosabban valósulnak meg. A pozitív, teremtő gondolatok is, de a félelmek, nehézségek által létrehozott érzések is hatalmas teremtő erővel bírnak.

Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk minden gondolatunkra, és tudatosan fogalmazzuk meg őket, a hozzájuk kapcsolódó érzéseinket pedig a szívünkből, a szeretet teréből irányítsuk!

Ennek elsajátításához kínálok segítséget az önismereti csoportunk mini tréningjén, amiről IDE KATTINTVA olvashatsz bővebb információt.

Tekintsünk vissza kicsit: A 2017-es év 1-es energetikájú év volt, ami a Nap száma, az elsőt és a kezdetet szimbolizálja, a növekedés és a jólét száma, minden dolgok kezdetét jelöli. Az erő, a teremtő eszme és az aktivitás jelképe. A függetlenséget és önmegvalósítást jelképezi. 2017-ben elindultak az új dolgok, új energiák az életünkben, mint amikor a kertünkben elültetjük a magokat.

Amikor kertünkben elvetjük a salátát, zöldséget, sosem félünk, nem kételkedünk abban, hogy azok kikelnek. Bár még a földben pihennek, mégis bízva, örömmel látjuk lelki szemeink előtt, milyen gyönyörűséges terméseink lesznek. Még a csíráját sem látjuk, mégis gondozzuk, öntözzük, és minden tápanyagot megadunk, ami a fejlődéséhez szükséges.

Kertünk az Életünk, az elültetett magok pedig a céljaink, álmaink, vágyaink.

Tégy vele úgy, mint a kertedben elvetett maggal! Minél nagyobb szeretettel ápolod és dédelgeted, álmaid, vágyaid termése annál könnyebben indul csírázásnak, míg már lelki szemeid helyett fizikai valóságodban is megjelenik.

2018 év a folytatása volt az előző évben befektetett energiáknak. 2018 energetikailag 2-es szám, ami duplázódást jelent, teremtő társat, segítőt vonzott be az életünkbe. (legalábbis annak, aki ezt befogadta!) Ez elsősorban égi segítség, Isten, Jézus, Angyalok, és a többi, fizikai szemünknek láthatatlan, mégis hatalmas energiájú létezők. A 2 –es szám a Hold száma, segíti az intuíciót, a megérzéseket és a megértéseket.

Minden, amit 2017-ben elvetettünk, minden döntésünk, vágyaink, céljaink, – az energiáknak és segítőinknek köszönhetően – kicsírázott és virágzik.

Ma már rendkívül fontos, hogy rábízzuk magunkat égi segítőinkre, megérzéseinken keresztül megértsük üzeneteiket, az iránymutatást. Helyettünk nem tudnak cselekedni, viszont lámpásként világítanak nekünk, megmutatják azt az irányt, aminek követésével oda jutunk, ahová szeretnénk.

Megérzéseink, intuíciónk a lámpásunk, feltétel nélkül kövessük az útmutatást!

 

Ennek megértése és elfogadása az idei év legnagyobb kihívást rejtő feladata számunkra, hiszen ahhoz szoktunk hozzá, azt várják el tőlünk, hogy „ésszerűen” cselekedjünk. Már nincs ésszerűség! Cselekedj a szíved szerint!

A régi minták szerint van egy képünk arról, hogyan kell élnünk az életet. A régi minták szerint „az élet szenvedés”.

Az új energiák tálcán kínálják nekünk a változás lehetőségét, egyedül a félelem, a „mit mondanak mások”, a „nem fogadnak el”  (szintén régi energiák) tarthatnak vissza bárkit is az örömteli, beteljesült élettől.

Úgy tűnik, hogy a bal agyféltekéhez tartozó logikus, elemző, számokban és időkorlátokban meghatározott materiális gondolkodás idejének végét járjuk.

Müller Péter egyik írásában így fogalmazott:

„Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. Ők maradnak a saját rezgés szintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül. Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek.
A hazugságok, önáltatások ideje lejárt. Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel. Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk.

Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül!”

 

 

Váratlanul megjelenő segítőinkkel képesek lehetünk learatni azt a termést, aminek magvait az előző években elvetettük. Lesznek azonban friss teremtéseink is, hiszen mára már a napi szinten megélt gondolataink, vágyaink is nagyobb energiát kapnak, és egyesek szinte azonnal beteljesednek annak, aki képes  vágya megvalósulásának örömteli érzését kellő mértékben fenntartani.
Erre legjobb példaként Bagdi Bella egyik dalának refrénje jut eszembe, ami így hangzik: „Elhiszem azt, amit még nem látok, hogy meglássam azt, amiben hiszek”

Fejlődésünk azonban nem áll meg!

Kezdetben hitelt érdemlően megtapasztaljuk gondolataink teremtő erejét. A következő évekre már letisztulnak a gondolatok, megtanulják sokan, hogy saját érdeke szeretetteljes gondolatokat dédelgetni magában.

Bár sajnos sokan kiesnek ezen a rostán félelmük által generált gondolataik miatt, viszont aki fennmarad, annak a következő évek még több csodát fognak mutatni.

A kristályok, ásványok eddig is segítségünkre voltak, az elkövetkező években azonban még többet tudnak segíteni annak, aki „ért a nyelvükön”. Állandó, tiszta, harmonikus rezgéseikkel mint egy adótorony, közvetítik felénk az Univerzum üzeneteit. Nincs más dolgunk, mint segítségükkel ráhangolódni a finom energiákra, így könnyedén válhatunk „vevő készülékké” az égiek által mutatott irány követésére.

Szeretettel kívánom, hogy Te is felfedezd önmagadban a Teremtő Erőket!

Ha azok közé tartozol, akik már elvégezték a Kristályok, ásványok ismeretének mindhárom modulját, Neked különösen jótékony eszközök vannak a birtokodban! Használd a meglévő köveidet a tanultaknak, vagy saját érzéseidnek megfelelően! Ha további útmutatást kérsz az elkövetkező időszakra, küldj egy e-mailt, vagy a Kapcsolat menüből egy üzenetet! Ahogy ígértem, továbbra is szívesen segítek!

Ha még nem végezted el ezt a kurzust, most sem késő! Szeretettel invitállak, tudj meg többet a kristályok csodálatos birodalmáról és használd ki segítő energiájukat! IDE KATTINTVA jelentkezhetsz az online kurzusra.

Ne feledd! A saját érzéseid azok, amelyek Téged vezetnek, amit pedig itt megismerhetsz, az az én tapasztalatom. Ami nekem működik, számodra egy iránymutatás, ami által felfedezhetted saját intuíciódat! Tenni azonban neked kell érte. Élj vele!

Önfejlesztő mini tréningünkről csoportunkról ITT olvashatsz

 

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…

4 válaszok
 1. Kristálygyógyítás
  Kristálygyógyítás says:

  Köszönjük szépen hozzászólásodat, és az e-mailben küldött kedves szavaidat is! Gratulálok a változásodhoz, csak így tovább! 🙂

  Szeretettel kívánok jó egészséget és minden jót!
  Ágnes

 2. Julianna
  Julianna says:

  ” Elhiszem azt, amit még nem látok,
  hogy meglássam azt, amiben hiszek.”

  Ezen dolgozom gőzerővel. 🙂
  Érzem, mennyit változtam az utóbbi
  néhány évben.
  Köszönöm, hogy ehhez Tőled is sok segítséget kaptam – kapok!
  Julianna

 3. Kristálygyógyítás
  Kristálygyógyítás says:

  Kedves Geo!
  Pontosan erről van szó! A MAJRÉ csak az elmében létezik, annak, aki nem bízik abban, hogy a dolgok megoldódnak. Amíg majrézik valaki, a félelmeit erősíti, a félelmeinek ad energiát, ezért törvényszerű, hogy azok bekövetkezzenek!
  Többet is tudok írni erről, mint ami egy ilyen válaszba belefér, ezért ez egy következő bejegyzés témája lesz.

  Szeretettel kívánok majrémentes életet!
  Ágnes

 4. Geo
  Geo says:

  „Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül!”

  Hát igen.

  A MAJRÉ mindig velünk van.

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.