Szeretettel osztom meg veletek egy régi kedves ismerősöm írását a változásról. Aktuális, hiszen a változás szele honlapunkat is elérte. Mint tapasztalhatjátok, egyre több olyan újdonsággal találkozhattok, amelyek ismerete szinte már nélkülözhetetlen a fejlődésünk érdekében.
Olvassátok rendszeresen hírleveleinket, – de megtaláljátok a Facebookon is – a változással kapcsolatosan egyre több információhoz juttatunk benneteket. Érdekes leveleinkre az oldalsávban található “Hírlevél” szóra kattintva jelentkezhetsz.

Mint azt feljebb említettem, az alábbi bejegyzést egy régi kedves ismerősöm írta.  A változás azonban olyan gyors, hogy alig telt el néhány hónap, és ez az ismerősöm a partnerem lett, színterápiával és numerológiával foglalkozik, és ha követsz minket, Marcsi néven talán már Te is ismered 🙂

2018. 10.29.

“Nemrég találtam rá Ágikáék Kristálygyógyítás oldalára. Nagyon érdekelt, mindent akartam tudni a kövekről, de azonnal. Pedig már nem vagyok annyira türelmetlen, mint régebben, sokat változtam. Elkezdtem a tanfolyamot, hogy még több ismeretre tegyek szert.

Vannak kristályaim nekem is itthon, szépen díszlenek a polcokon. – Gondolom, vagyunk ezzel így páran. – Most jött el az idő, hogy lekerüljenek onnan és megbarátkozzunk egymással. Találtam Ametisztet, Rózsakvarcot, egy aprócska Lapis lazuli (őt még régebben a kineziológusom ajánlotta) egy Hópehely Opszidiánt (évek óta a táskámban van, elválaszthatatlanok vagyunk, de eddig nem tudtam miért? Most majd kikutatom.)

Ahogy a tanfolyamon tanultam, szépen megtisztítottam Őket és „na, mire vagyunk képesek mi együtt?” kérdéssel a fejemben az Ametiszttel relaxálni kezdtem. Hú!  Hát nagy élmény volt, amikor úgy éreztem, mocorog a kezemben és olyan mélyet és pihentetőt relaxáltam, hogy még soha. Rá is kaptam az ízére, azóta már együtt is alszunk.

Észrevettem, mintha sokkal világosabb lenne a színe, mint mikor elkezdtem használni. Változunk. Ő is, én is. Igen, a Kristályom is. Változtatjuk egymást pont úgy, mint emberi kapcsolatainkban. Hatással vagyunk a másikra és viszont.

Ahogy bent, úgy kint.

Ez egy igen találó mondás. Változunk bent és azt vesszük észre, már nem tudunk élni a párkapcsolatunkban, már nem érezzük jól magunkat a munkahelyünkön, már nem szeretünk televíziót nézni… Miért? Mert megváltoztunk. Nem tudjuk tovább élni a semmilyen életet, minőségit keresünk. Olyat, amilyen a jelenlegi fejlettségi szintünknek megfelelő. Természetesen nem arra biztatlak, hogy hagy el a párod. Dehogy! Ha viszont nem változtok együtt, nem fejlődtök együtt, előbb vagy utóbb szorítani fog a kapcsolat. (Saját tapasztalat.) És bizony ilyenkor változtatni kell. Megjavítani, ha lehet… Ugyanígy „kinőjük” a munkahelyünket, a szokásainkat.

A változástól sokan félnek. Valamiféle misztikus köd veszi körül.

Nem tudjuk, mi van mögötte. Tudjuk, érezzük, hogy szükséges és mégis… annyira nehéz kimozdulni a jó kis megszokott langyosból. Viszont utólag mindig megtudjuk, mi és miért történt (változott meg) úgy, ahogy.

És ott a megerősítés, hogy jól tettük!

Szóval: változásra fel!

Szeretettel: Marcsi”

 

Végül egy idézet a változásról:

„A változás, amely után sóvárogsz, nincs messze tőled! Mert nincs rajtad kívül. Benned van!”

                                                                                Szepes Mária

 

Ha változást szeretnél az életedben, IDE KATTINTVA olvass tovább.