A változás elkerülhetetlen és szükséges!

Minden nap és mindig változunk, máshogy látunk dolgokat, fejlődünk.

Ez a változás nagymértékben függ attól is, mennyire tudtunk változtatni régi nézeteinken, szokásainkon, mennyire figyelünk megérzéseinkre, amik ugye vezetnek minket.

Mennyire figyelünk befelé és javítjuk, amit kell. Mert minden tőlünk változik.

Időnként átolvasom a honlap régi írásait, és törlöm, ami aktualitását vesztette. Ennél az oldalnál elgondolkodtam. Bizonyos értelemben ma is aktuális, hiszen a változásról szól. Ezért inkább kiegészítem.

 2018. 10.29. -én ezt jegyeztem le:

Szeretettel osztom meg veletek egy régi kedves ismerősöm, barátnőm írását a változásról. Aktuális, hiszen a változás szele honlapunkat is elérte. Mint tapasztalhatjátok, egyre több olyan újdonsággal találkozhattok, amelyek ismerete szinte már nélkülözhetetlen a fejlődésünk érdekében.
Olvassátok rendszeresen hírleveleinket, – de megtaláljátok a Facebookon is – a változással kapcsolatosan egyre több információhoz juttatunk benneteket. Érdekes leveleinkre az oldalsávban található „Hírlevél” szóra kattintva jelentkezhetsz. Mint azt feljebb említettem, az alábbi bejegyzést egy régi kedves ismerősöm írta.  A változás azonban olyan gyors, hogy alig telt el néhány hónap, és ez a barátnőm a partnerem lett, színterápiával és numerológiával foglalkozik, és ha követsz minket, Marcsi (Meszes Mária) néven talán már Te is ismered 🙂

Marcsi ezt írta:

„Nemrég találtam rá Ágikáék Kristálygyógyítás oldalára. Nagyon érdekelt, mindent akartam tudni a kövekről, de azonnal. Pedig már nem vagyok annyira türelmetlen, mint régebben, sokat változtam. Elkezdtem a tanfolyamot, hogy még több ismeretre tegyek szert.

Vannak kristályaim nekem is itthon, szépen díszlenek a polcokon. – Gondolom, vagyunk ezzel így páran. – Most jött el az idő, hogy lekerüljenek onnan és megbarátkozzunk egymással. Találtam Ametisztet, Rózsakvarcot, egy aprócska Lapis lazuli (őt még régebben a kineziológusom ajánlotta) egy Hópehely Opszidiánt (évek óta a táskámban van, elválaszthatatlanok vagyunk, de eddig nem tudtam miért? Most majd kikutatom.)

Ahogy a tanfolyamon tanultam, szépen megtisztítottam Őket és „na, mire vagyunk képesek mi együtt?” kérdéssel a fejemben az Ametiszttel relaxálni kezdtem. Hú!  Hát nagy élmény volt, amikor úgy éreztem, mocorog a kezemben és olyan mélyet és pihentetőt relaxáltam, hogy még soha. Rá is kaptam az ízére, azóta már együtt is alszunk.

Észrevettem, mintha sokkal világosabb lenne a színe, mint mikor elkezdtem használni. Változunk. Ő is, én is. Igen, a Kristályom is. Változtatjuk egymást pont úgy, mint emberi kapcsolatainkban. Hatással vagyunk a másikra és viszont.

Ahogy bent, úgy kint.

Ez egy igen találó mondás. Változunk bent és azt vesszük észre, már nem tudunk élni a párkapcsolatunkban, már nem érezzük jól magunkat a munkahelyünkön, már nem szeretünk televíziót nézni… Miért? Mert megváltoztunk. Nem tudjuk tovább élni a semmilyen életet, minőségit keresünk. Olyat, amilyen a jelenlegi fejlettségi szintünknek megfelelő. Természetesen nem arra biztatlak, hogy hagy el a párod. Dehogy! Ha viszont nem változtok együtt, nem fejlődtök együtt, előbb vagy utóbb szorítani fog a kapcsolat. (Saját tapasztalat.) És bizony ilyenkor változtatni kell. Megjavítani, ha lehet… Ugyanígy „kinőjük” a munkahelyünket, a szokásainkat.

A változástól sokan félnek. Valamiféle misztikus köd veszi körül.

Nem tudjuk, mi van mögötte. Tudjuk, érezzük, hogy szükséges és mégis… annyira nehéz kimozdulni a jó kis megszokott langyosból. Viszont utólag mindig megtudjuk, mi és miért történt (változott meg) úgy, ahogy.

És ott a megerősítés, hogy jól tettük!

Szóval: változásra fel!

Szeretettel: Marcsi”

 

 

2022 júniusában egészítem ki a fenti írást.

Marcsi írása óta nem egészen négy év telt el. Életének változása ékes bizonyítéka, hogy Ő bizony nem fél mindenestől hátrahagyni a régit, és belevágni az újba. Négy év alatt annyi változás történt az életében, amennyi sok embernek egy életre is elegendő. Férjével Olaszországból hazaköltöztek, Természetgyógyászatot tanult, amiben szakirányként a Fülakupunktúrás addiktológiára képezte ki magát.

Egy Zala megyei szép kis faluban, Türjén 2021-ben megnyitotta a Levendulás Házat, ahol a Fülapunktúrán kívül Érintésterápiával (MET), Színterápiával, Illóolajos testkezelésekkel is foglalkozik.  Nem csoda hát, hogy rövid idő alatt nagy sikernek örvend a környékbeliek körében.

Marcsi soha nem félt a változástól. Jelszava: … mert jól lenni jó! Ő pedig úgy érzi igazán jól magát, ha másoknak segíthet jól lenni.

A Levendulás Házról ezen az oldalon olvashatsz bővebben: Levendulás Ház

 

Végül egy idézet a változásról:

„A változás, amely után sóvárogsz, nincs messze tőled! Mert nincs rajtad kívül. Benned van!”

                                                                                Szepes Mária

 

Ha változást szeretnél az életedben, IDE KATTINTVA olvass tovább.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább …

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .