Lelki problémáink, megoldatlan félelmeink testünkben elváltozásokat okoznak, ami fájdalom és betegség formájában hozza tudomásunkra, hogy valahol valami nincs rendben!

 

Ha időben felismerjük betegségünk lelki okát és ezt kezeljük, a kezdetektől haladva dolgozhatjuk fel lelki problémáinkat, miközben szervezetünk önmagát gyógyítja.

A lelki feldolgozásban segítségünkre lehetnek a drágakövek.

A kristályok és drágakövek a természet adta energiarezgéssel rendelkeznek. Egész szervezetünknek, minden sejtünknek szintén van egy bizonyos frekvencián való rezgése.

Amíg minden rendben van körülöttünk, ez a rezgés kiegyensúlyozott, harmonikus, lelkivilágunk rendben van, gondolataink pozitívak, testünk pedig egészséges.

 

Bármilyen stressz hatás ér, mindez diszharmonikussá válik és attól függően, hogyan dolgozzuk fel a helyzetet, negatívan hat gondolatainkra. Ha hosszú ideig tart az egyensúly megbomlása, testünk is megbetegszik.

A kor előre haladtával látszólag rendezett és nyugodt körülmények között élő embereket is sújt olyan betegség amire azt mondják „ korral jár „.

Biztos vagy abban,
hogy idősebb korban törvényszerűen
jönnie kell ezeknek a tüneteknek?

Bizonyítható, hogy az idősebb korban jelentkező tünetek olyan lelki konfliktusokra utalnak, amelyeket évtizedek óta hurcolunk magunkban.

Előfordul, hogy valaki gyermekkori sérelmeit teherként hurcolja magával egész életén keresztül. Éli a maga boldog vagy boldogtalan életét, már nem is gondol a gyermekkorára, nem gondol arra sem, hogy a régi sérelmek mint megannyi jól betokosodott tüske ott vannak mélyen eltemetve belső világában.

Felnőttként amikor megbetegszik, beszedi a gyógyszert, bekeni a fájó testrészeit, majd a tünetek múltával ” gyógyultnak nyilvánítják”.

Ez azonban nem így van! 

Egészen addig, míg a tünet gyökere nincs felfedve és gyógyítva,
újabb tünettel jelez a test, hogy valahol valami nincs rendben!

 

Nézzünk néhány példát a betegség – lelki okok összefüggéséről:

A test bal oldalán megjelenő elváltozások, megbetegedések: Az anyához fűződő érzelmi problémák. A baloldal a szív és az érzelmek jelzője, de a múlt el nem fogadását is jelenti.

Térd fájdalmai: Az alázatot, befelé fordulást jelképez.

Szemproblémák: Valamit nem akar meglátni. Ha rövidlátó, akkor a jövőbeni dolgokat hárítja, bizonytalan a jövőt illetően, távollátás esetén pedig az orra előtt levő dolgok felett huny szemet.

Vesekő, vesebetegség: Félelemre utal, jelképezi az emberi és párkapcsolatokat. A párkapcsolatodban nincs elég energia, lelkesedés.

Folytathatnám a sort, mivel minden betegség visszavezethető a tudati szintre és minden gyógyulás is a tudatnál kezdődik……. Folytatás ide kattintva

Hogy jönnek ide a drágakövek?

A drágakőgyógyításban a holisztikus szemléletmód érvényes, minden esetben az egész embert vesszük figyelembe, testestől – lelkestől.

A kövek a rájuk jellemző rezgéseikkel sejtszinten hatnak szerveinkre, ráadásul használhatjuk őket közvetlenül a testen ékszerként, vagy a közelünkben a térben elhelyezve is.

Minden kő többféle tünetre van hatással és minden tünetre többféle követ is használhatunk! Érdemes ezért összeállítani egy olyan kollekciót, ami legalább 10 – 12 féle kőből áll, így lehetőséget adunk minden felmerülő probléma megoldására.

A különböző kövek egymás hatását is erősítik,

kiegyensúlyozzák a hiányzó energiát.

 

Ha szívesen használsz ékszert, akkor nyakláncként és karkötőként együtt használd a köveket! A nyaklánc ami körbeöleli a nyakat, a test egészére hat.

A karkötő arra az oldalára van hatással, amelyik csuklóján viseled. Kivétel ez alól a tudatra való hatás. Ha a jobb agyféltekére kívánsz hatást gyakorolni akkor a bal csuklódra tedd, ha pedig a bal agyfélteke racionális gondolkodását kívánod segíteni, akkor a jobb csuklódon viseld!

Kristályterápiák online tanfolyamunkon mindezt részletesen kitárgyaljuk.

 

2 válaszok
 1. Martin Mártonné
  Martin Mártonné says:

  Kedves Ági !

  Nagyon szeretném a Betegségek lelki okairól szóló könyvet, de mint már tudod, – régebben is több esetben csak utánvéttel tudnám elérni, ilyen volt az ablakomban lógó csodás kristálygömb sok sok ásvánnyal és kristállyal, a nyersaranyat tartalmazó fiola, a gyógyító sót tartalmazó kerámia – mind utánvéttel érkeztek hozzám. Nem tudom, hogy mennyiben tudsz segíteni, de szeretném a könyvet is ily módon megkapni ha lehet?

  Előre is megköszönöm!

  Sok jó napot kívánok Neked egészségben, boldogságban Martinné, Ágnes…

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.