Lelki problémáink, megoldatlan félelmeink testünkben elváltozásokat okoznak, ami fájdalom és betegség formájában hozza tudomásunkra, hogy valahol valami nincs rendben!

 

Ha időben felismerjük betegségünk lelki okát és ezt kezeljük, a kezdetektől haladva dolgozhatjuk fel lelki problémáinkat, miközben szervezetünk önmagát gyógyítja.

A lelki feldolgozásban segítségünkre lehetnek a drágakövek.

A kristályok és drágakövek a természet adta energiarezgéssel rendelkeznek. Egész szervezetünknek, minden sejtünknek szintén van egy bizonyos frekvencián való rezgése.

Amíg minden rendben van körülöttünk, ez a rezgés kiegyensúlyozott, harmonikus, lelkivilágunk rendben van, gondolataink pozitívak, testünk pedig egészséges.

 

Bármilyen stressz hatás ér, mindez diszharmonikussá válik és attól függően, hogyan dolgozzuk fel a helyzetet, negatívan hat gondolatainkra. Ha hosszú ideig tart az egyensúly megbomlása, testünk is megbetegszik.

A kor előre haladtával látszólag rendezett és nyugodt körülmények között élő embereket is sújt olyan betegség amire azt mondják „ korral jár „.

Biztos vagy abban,
hogy idősebb korban törvényszerűen
jönnie kell ezeknek a tüneteknek?

Bizonyítható, hogy az idősebb korban jelentkező tünetek olyan lelki konfliktusokra utalnak, amelyeket évtizedek óta hurcolunk magunkban.

Előfordul, hogy valaki gyermekkori sérelmeit teherként hurcolja magával egész életén keresztül. Éli a maga boldog vagy boldogtalan életét, már nem is gondol a gyermekkorára, nem gondol arra sem, hogy a régi sérelmek mint megannyi jól betokosodott tüske ott vannak mélyen eltemetve belső világában.

Felnőttként amikor megbetegszik, beszedi a gyógyszert, bekeni a fájó testrészeit, majd a tünetek múltával ” gyógyultnak nyilvánítják”.

Ez azonban nem így van! 

Egészen addig, míg a tünet gyökere nincs felfedve és gyógyítva,
újabb tünettel jelez a test, hogy valahol valami nincs rendben!

 

Nézzünk néhány példát a betegség – lelki okok összefüggéséről:

A test bal oldalán megjelenő elváltozások, megbetegedések: Az anyához fűződő érzelmi problémák. A baloldal a szív és az érzelmek jelzője, de a múlt el nem fogadását is jelenti.

Térd fájdalmai: Az alázatot, befelé fordulást jelképez.

Szemproblémák: Valamit nem akar meglátni. Ha rövidlátó, akkor a jövőbeni dolgokat hárítja, bizonytalan a jövőt illetően, távollátás esetén pedig az orra előtt levő dolgok felett huny szemet.

Vesekő, vesebetegség: Félelemre utal, jelképezi az emberi és párkapcsolatokat. A párkapcsolatodban nincs elég energia, lelkesedés.

Folytathatnám a sort, mivel minden betegség visszavezethető a tudati szintre és minden gyógyulás is a tudatnál kezdődik……. Folytatás ide kattintva

Hogy jönnek ide a drágakövek?

A drágakőgyógyításban a holisztikus szemléletmód érvényes, minden esetben az egész embert vesszük figyelembe, testestől – lelkestől.

A kövek a rájuk jellemző rezgéseikkel sejtszinten hatnak szerveinkre, ráadásul használhatjuk őket közvetlenül a testen ékszerként, vagy a közelünkben a térben elhelyezve is.

Minden kő többféle tünetre van hatással és minden tünetre többféle követ is használhatunk! Érdemes ezért összeállítani egy olyan kollekciót, ami legalább 10 – 12 féle kőből áll, így lehetőséget adunk minden felmerülő probléma megoldására.

A különböző kövek egymás hatását is erősítik,

kiegyensúlyozzák a hiányzó energiát.

 

Ha szívesen használsz ékszert, akkor nyakláncként és karkötőként együtt használd a köveket! A nyaklánc ami körbeöleli a nyakat, a test egészére hat.

A karkötő arra az oldalára van hatással, amelyik csuklóján viseled. Kivétel ez alól a tudatra való hatás. Ha a jobb agyféltekére kívánsz hatást gyakorolni akkor a bal csuklódra tedd, ha pedig a bal agyfélteke racionális gondolkodását kívánod segíteni, akkor a jobb csuklódon viseld!

Kristályterápiák online tanfolyamunkon mindezt részletesen kitárgyaljuk.

 

2 válaszok
 1. Martin Mártonné
  Martin Mártonné says:

  Kedves Ági !

  Nagyon szeretném a Betegségek lelki okairól szóló könyvet, de mint már tudod, – régebben is több esetben csak utánvéttel tudnám elérni, ilyen volt az ablakomban lógó csodás kristálygömb sok sok ásvánnyal és kristállyal, a nyersaranyat tartalmazó fiola, a gyógyító sót tartalmazó kerámia – mind utánvéttel érkeztek hozzám. Nem tudom, hogy mennyiben tudsz segíteni, de szeretném a könyvet is ily módon megkapni ha lehet?

  Előre is megköszönöm!

  Sok jó napot kívánok Neked egészségben, boldogságban Martinné, Ágnes…

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .