Bizonyára átrágtad már magad a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel?  című e-bookon. (Ha még nem ismered, a címére kattintva olvashatsz róla bővebben.)

Ebben a tanulmányban nagyon sok gyakori tünet és betegség szerepel, viszont jól tudom, hogy ahány ember, annyiféle problémája van, és tüneteik is különbözőképpen jelennek meg.

 

Ha elolvastad már akkor tudod, hogy a kellemetlen, zavaró események, stresszes élethelyzet, zaklatott gondolatok és érzések megtörik szervezeted energiamezőjének az egyensúlyát, és bizonyos pontokon meggyengítik azt. Ezért aztán az egyes szerveket, testrészeket többé nem a szükséges energiarezgés veszi körül, így azok megbetegszenek.

Talán felmerül benned a kérdés, hogy minden esetben meg kell betegedni, ha valamilyen konfliktus ér? Nem tudjuk ezt elkerülni? Sajnos azt kell mondani, hogy addig, amíg egy lelki konfliktust úgy kezelsz, mint eddig, akkor igen, meg fogsz betegedni!

Rendkívül fontos, hogy megtaláld a tüneted kiváltó okát, megtanuld a különböző helyzeteket megértéssel, elfogadással, szeretettel kezelni és ezek érzelmi tartalmával megtölteni!

Ha az e-bookban nem találtad meg a saját tünetedet, betegségedet, vagy nem érted azt, amit olvastál, nagyon szívesen és szeretettel segítek neked, csak küldj egy üzenetet!

Kemény, önmagunkon végzett „munkával” el lehet érni azt a szemléletmód változást, amikor minden konfliktusban már automatikusan a megoldandó feladatot és nem a problémát látjuk. Eleinte figyelmeztetni kell erre magunkat, de következetes gyakorlással néhány hét alatt ez természetessé válik. Ami azonban még ennél is nagyobb élmény, hogy később ez a megoldandó feladat szinte izgalommal tölt el, mint amikor elnyered álmaid állását és örömmel vegyes várakozással készülsz az első napra.

Nem, ne gondold, hogy örülni kell a felmerülő problémának! Én sem ezt teszem! Ebben az érzelmi állapotban azonban megváltozik testünk rezgési frekvenciája, ennek megfelelően olyan események „rezegnek be” az életünkbe, amelyek átírják az eredetileg problémának tekintett helyzetet …… és itt kezdődik a teremtés csodája!

Hogy mi ez a kemény, önmagunkon végzett munka? IDE KATTINTVA olvass róla bővebben!

Ne habozz! A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom.

 

 

 

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .