Az Angyalokkal való kapcsolattartást erősítő
és a velük való kommunikációt segítő kristályok

 

Az alább bemutatott kristályok felerősítik a jeleket és azokat a segítő energiákat, amelyeket az Angyalok küldenek. Képesek megnövelni az Angyali energiákat, nagyszerűen alkalmazhatók az Arkangyalokkal és Angyalokkal való kapcsolattartásra és különösen könnyen összehangolódnak az angyali világokkal.

Angelit

Angelit

Az angelit lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az angyalokkal. Elősegíti a telepatikus kommunikációt, és képessé tesz a testen kívüli utazásokra. Rendkívül hatékony kő, mert elmélyíti a ráhangolódást a kívánságra, erősíti az érzékelést és az angyalokkal való együttműködést. Ha ráhangolódunk az angelit égkék színű kövének mennyei rezgéseire, tudatosan kapcsolatba léphetünk az angyalokkal.

Az angelit belső békét, nyugalmat hoz életünkbe, és segít a mennyei birodalom fényeire hangolódni.

 

Ametiszt

 

 

Egyik legerősebb spirituális kő, hatékonyan alkalmazható a korona csakra megnyitására, ami összeköt minket az Univerzummal. Segít abban, hogy tisztábban vegyük át az információt Isten Univerzális Tudatától, vagy a kollektív tudattalantól.

Az ametiszt Jeremiel Arkangyal köve.

Nevének jelentése: Isten kegyelme

Feladata: Az élet felülvizsgálata és a szükséges változások végre hajtása. Az újonnan érkező lelkeknek segít áttekinteni az épp maguk mögött hagyott életüket. Az élőknek viszont segít végignézni életük már lepergett eseményeit. Tehát ha önvizsgálatra szánjuk el magunkat, mert másként szeretnénk élni tovább az életünket és pozitív irányú eligazításra vágyunk, hívjuk Jeremielt.

Segít félelem nélkül felmérni múltunkat, és levonni a történtek tanulságait, hogy tekintettel legyünk önmagunkra, és figyelmes szerető gonddal törődjünk magunkkal, a jóstartalmú álmok és magyarázataiban, a tisztánlátásban. Mindig maradj pozitív! Megmutatja, hogyan lehet szeretetteljesen cselekedni.

Jeremiel aurája: Mély padlizsán lila. Amikor sötétlila fényszikrákat látunk, valószínű ő van a közelünkben.

Jeremiel és egy csiszolatlan ametiszt segítségével azokat az életmintákat is felkutathatjuk, melyek nem jó célt szolgálnak, és gyógyítással vagy változtatással megszabadulhatunk tőlük. Minden úgy jó, ahogy van! – Amikor segítséget kérünk, előfordul, hogy az Univerzum lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez a változás ideje.

Tudd, hogy a változás a javadra válik!

 

Smaragd

 

A smaragd hozzájárul spirituális frekvenciánk emeléséhez. Segíti az összekapcsolódást az angyali világok magas energiaszintjével. A smaragd az Angyalok szikrázó szépségéhez hasonlítható.

A smaragd Hamuel Arkangyal köve ( köve még a fluorit is )

Hamuel nevének jelentése: aki látja istent.

Hamuel a kapcsolatok, gondoskodás, figyelmesség, a feltétel nélküli szeretet, karrier és életcél Arkangyala.

Feladata: oltalmazni a világot, mindennemű félelmetes és alantas energiáktól.

Miben tud neked segíteni? – Kapcsolatok létre hozásában és megerősítésében, lelki társak felkutatásában, karrier, életcél megtalálásában, elveszett dolgok meglelésében. Ő ügyel az ember benső békességére és a világbékére. A feltétel nélküli szeretet átélésében Hamuel a tisztaság és a feltétel nélküli szeretetet testesíti meg.

Ha meditációdhoz zöld smaragdot használsz és kéred Őt, közel kerülhetsz szeretetteljes energiájához. Sok energia blokk van bennünk, melyek szociális körülmények, gyerekkor, traumák, következtében jöttek létre. Az emberi kapcsolatokat érintő problémák, energia blokkok arra késztetnek bennünket, hogy dolgozzunk ezekkel az energiákkal és harmonizáljuk őket. Amit magunkban nem ismerünk fel, és nem oldunk meg, az zavar a másik emberben. Legtöbbször nem is vagyunk tudatában annak, hogy ami a másikban leginkább zavar, az ugyan az, mint a mi feloldatlan energiáink. Mindaddig szembesítenek vele, amíg el nem fogadod, hogy van ilyen és akár te is, lehetsz ilyen.

Mert ez nem jó vagy rossz, egyszerűen csak van.

 Hegyikristály

Raziel Arkangyal köve a hegyikristály tiszta rezgése

Raziel, akárcsak egy nemes varázsló segít befogadnunk a Teremtő titkait, de ugyanakkor abban is támogat, hogy megértsük azokat, s válaszokat találjunk kérdéseinkre. Varázslatos jelenléte a szivárvány minden színében pompázik, s ahogy Ő segít fókuszálni gondolatainkat, energiái, mint egy prizmában, a hegyikristályban összpontosulnak.

Raziel nevének jelentése: Isten titka, mivel ismeri Isten és a világmindenség összes titkát, és tudja mi hogyan működik.

Raziel feladata: támogatni bennünket a spirituális eszmék megértésében, és annak a gyakorlatba való átültetésében.

Raziel és a hegyikristály segítségével nyitottá és fogékonyabbá válunk a magasabb szintű látnoki észlelésekre. Egyaránt javítja a tisztánlátást, a hallást, az idevágó tudást és az isteni útmutatás érzékelését.
Isteni varázslóhoz méltóan saját, spirituális megnyilvánulásával is támogat minket.

Raziel arkangyal segít az alkímiában, isteni energiák megszerzésében, látnoki képességekben, szellemi megnyilvánulásokban, a tisztánlátásban. De Raziel segítsége kapóra jön még az ezoterikus tanok és kinyilatkoztatások alapjainak értelmezésekor, a szent geometria, a kvantumfizika, illetve más, elvont elméletek tanulmányozása során is. Aurája a szivárvány minden színében pompázik, mint egy szép prizma.

 Ha mélyenszántó szellemi megértésre áhítozunk, kérjük meg Razielt, hogy látogasson meg bennünket az álmainkban. Osztálytermekbe vezet majd el, és segít meglelni az igazságokat és a titkokat. Ébredés után talán nem teljesen emlékezünk majd a tanításaira, vagy nem egészen értjük, de a tudás immár véglegesen beivódott a tudatalattinkba, ahonnan nap mint nap vezetni fogja lépteinket.

Raziel a spirituális eszmék megértésében és gyakorlatba való átültetésében támogat bennünket.

Hívd tudatosan Raziel arkangyalt, ha a segítségére van szükséged.. Mivel közleményei alapvető fontossággal bírnak, legjobb egy csöndes zavartalan helyen szólítani. Vegyél a kezedbe egy hegyikristályt, hunyd be a szemed, lélegezz mélyen és lassan, csöndesítsd el az elméd, és kérd őt gondolatban:

„Raziel Arkangyal, kérlek oldd fel a szellemem befogadó képességét korlátozó hiedelmeimet és félelmeimet, hogy tisztán láthassak, és megértővé váljak. Kérlek, nyisd meg az elmém, hogy az Égi – Földi összefüggéseket megláthassam, és saját szellemi fejlődésem és az emberiség hasznára fordíthassam.

Raziel Arkangyal, kérlek segíts nekem  megérteni a szellemi igazságokat, kérlek támogass abban, hogy megemelve tudatosságom szintjét, spirituálisan és szellemileg fejlődhessek. Köszönöm”

 

Szodalit

Zadkiel arkangyal köve többek között a szodalit.

 

Segít, hogy bevonzzad azokat a dolgokat az életedbe, amelyekre vágysz, legyen szó egy jó munkahelyről, anyagi javakról, egy megfelelő otthon megtalálásáról, vagy párkapcsolatról. Zadkiel arkangyal arra is megtanít, hogy észrevedd a kínálkozó alkalmakat. Szodalittal történő meditációdban segítséget kérhetsz Zadkiel Arkangyaltól. Segítség kérésedre lehetőségek és ötletek formájában kapsz majd válaszokat, melyek értelmezésével elindulhatsz az álmaid, vágyaid megvalósításának irányába.

A szodalit harmóniát és a célok iránti szolidaritást biztosít.

Kitűnő a tudat számára is, megszünteti a szellemi zűrzavart és alárendeltséget. Elősegíti a racionális gondolkodást, az objektivitást, az igazságot és az intuitív érzékelést, az érzések szavakba öntésével együtt. Mivel nyugtatja az elmét, lehetővé teszi az új információk befogadását. A szodalit elősegíti a régi keletű mentális programozások és a merev gondolkodási minták elengedését, hogy ezzel adj helyet az újfajta meglátásoknak a gyakorlatban is.
Érzelmi egyensúlyt biztosít, átformálja az örökké védekező vagy túlzottan érzékeny személyiséget, megszünteti azoknak a forrását, amelyek visszatartanak attól, hogy a valódi önmagad legyél. Növeli az önbecsülést, az önbizalmat; megkönnyíti önmagad elfogadását.

***

Amikor meditációban segítséget kérsz bármelyik angyaltól, legyen a kezedben az angelit, és annak az angyalnak a köve, amelyik segítségét kéred. Egyszerre csak ezt a két követ tartsd magadnál!

 

A kristályok programozásával megsokszorozhatod azok energiáját, hogy célodat elérd, vágyaid gyorsabban teljesüljenek.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

 

 

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…

 

 

 

 

 

2 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .