IKREK

Május 21 – Június 20

Az Ikrek jegy a levegő elemhez tartozik, a változékonyságot, a kitartás hiányát jelenti. Az uralkodó bolygója a Merkúr.

 

 

 

Citrin

Citrin

Az Ikrek jegy szülötte egyfolytában kutat és kérdez, mindenről tudni akar, de ez a kényszer lehet túláradó és felszínes is. A citrin segít a felelősségvállalásban, stabilizálja csapongó gondolatait és segít kifejezni a mélyebb érzelmeit.

 

Achát

achát

Az achát a sokoldalú Ikreket segíti abban, hogy amibe belekezd, annak a végére járjon és befejezze.
Gondolatai csapongását csillapítja, állhatatosságát erősíti, segít céljainak megvalósításában.

Az Ikrek képes különböző forrásokból rengeteg információt összegyűjteni és leszűrni a lényeget, amit másoknak továbbad. Képes intuitív módon összekapcsolni a tényeket, így születnek a feltevései is.
Az achát abban is segít, hogy a felszínes beszélgetések helyett elmélyültebb kommunikációra legyen képes. Az achát abban is ösztönzi az Ikreket, hogy őszintébbek tudjanak lenni, merjék kifejezni érzéseiket.

 

Akvamarin

akvamarin

Az Ikrek jegy szülötte kíváncsi, sokoldalú, nagyon aktív és gyors észjárású. Számára a mentális stressz elkerülése jelent nagy feladatot.
Az akvamarin képes megnyugtatni az idegeket, és kiselejtezni a gondolatait azáltal, hogy megszűri a kívülről érkező információkat és világosabbá teszi a mentális folyamatokat.

 

Howlit

howlit

A howlit szintén megnyugtatja az idegeket, érdemes különösen stresszes helyzetekben, vagy meditációkor használni. Jótékony hatású alvásproblémák esetén és lehetővé teszi, hogy az Ikrek még stresszhatás esetén is ésszerű érvekkel alátámasztott , higgadt kommunikációt folytasson.
A howlit ellensúlyozza a felületes gondolatokat és a szórakozottságot. A howlit ösztönzi az érzelmek kifejezését is és segít abban, hogy olyannak mutassa magát amilyen.

 

Hegyikristály

hegyikristály

A sokoldalú Ikreket az osztatlan egység tapasztalatához vezeti a hegyikristály, hogy a teremtés sokféleségét az egység játékának tudja tekinteni, s másokkal is megoszthassa felismerését, a megismert valóság felett érzett örömét.
Az Ikrek ritkán szokott lazítani és pihenni, ezért hajlamos az idegkimerültségre. A hegyikristály egyfajta akkumulátorként újult energiákkal tölti fel.
A hegyikristályt hosszú időn át is folyamatosan viselheti!

 

Kalcedon

kalcedon

 

A kalcedon az Ikreket nagyobb koncentrációval és higgadtsággal gazdagítja, segítve Őket abban, hogy felfigyeljenek saját belső hangjukra és inspirációikra.
Természetes beszédkészségüket még tovább erősíti, a nyelvet harmonikus és eleven kifejezőeszközzé fejleszti bennük és segít abban, hogy tapasztalataikat és élményeiket nyugodtan és világosan adják át másoknak.

 

Tigrisszem

tigrisszem

 

A tigrisszem jó hatással van az Ikrek mozgékony szellemére, ugyanakkor felhívja figyelmüket a tisztán intellektuális megértés határaira is. Ráébreszti őket arra, hogy a valódi teljességet Önmagukban megtalálhatják.

A tigrisszem ösztönzi őket a magukba pillantásra és elősegíti a bőség és a védettség belső megtapasztalásának útjában álló struktúrák feloldását.

 

Gránát

gránát

Az Ikrek érzelmi elkötelezettségtől mentesek, alapvetően a szabadságra törekednek. A gránát segít elkötelezni magát egy kapcsolatban, megteremtve azt az intimitást, amelyre szüksége van. A gránát visszafogja az érzelmi manipulációt és segít túllépni a múltban elszenvedett sérüléseken.
A gránát segít kifejezésre juttatni érzelmeit és egy olyan társat találni aki intellektuális szinten is partnere lehet.

Jáspis

Jáspis

A jáspis segít, hogy felismerje és felszabadítsa a mentális beidegződéseket és a rossz gondolkodást, amit sokszor összetéveszt az érzelmekkel.
A jáspis segít abban is, hogy természetesként fogadja el a múltban elfogadhatatlannak tűnő érzelmeket.

 

Borostyán

borostyán

Az Ikrek jegyéhez a légzőszervek, kéz és az immunrendszert irányító csecsemőmirigy tartozik. A borostyán jótékony hatással van a légzőszervekre, elősegíti a vér oxigén ellátását, javítja a tüdő állapotát. Gyorsan enyhíti a köhögést még az asztmás rohamokra is jótékony hatással van.

 

A fent felsoroltakon kívül vannak még olyan kövek, amelyek speciálisan segítik az Ikrek jegy szülöttjét, ezek ismertetése és használata azonban tanfolyamunk anyagát képezi, ami nem nyilvános.

 

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

 

Általános ismeretek, amit a szerencsekövek kiválasztásáról tudni érdemes

A születési köveket szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként, valamint betegségek gyógyítására és az egészség megőrzésére is használjuk.
Először is fontos tudni, hogy a különböző csillagjegyhez többféle kő is tartozhat, ráadásul a születési képletünkben rendszerint több csillagkép is szerepel. Amikor a szerencseköveinket  válogatjuk, akkor figyelembe kell vennünk a

  • Nap jegyünket, ami az az állatövi jegy, amiben a Nap járt születésünk idején (a horoszkópot általában a Nap jegy alapján nézzük)
  • Hold jegyünket, ami az az állatövi jegy, amiben a Hold járt születésünk idején (a Hold átlagosan 2 és fél nap alatt halad át egy jegyen
  • Aszcendensünket, ami az a jegy, ami a horizonton felkelt a születésünk pillanatában. Itt van jelentősége, hogy hány órakor születtünk, mivel a nap 24 órájában mind a 12 csillagjegy felkel.

A Napjegyről Holdjegyről és az Aszcendensről korábbi bejegyzéseimben olvashatsz, IDE KATTINTVA

 

Ha ennél is pontosabban szeretnéd kiválasztani a születési jegyedet, figyelembe kell venned azt is, hogy az uralkodó bolygók melyik csillagjegyben jártak a születésed idején. Az uralkodó bolygókról és azok köveiről IDE KATTINTVA olvashatsz

Tehát a fent felsorolt kövek az adott állatövi jegyhez tartoznak, bármelyik bolygó járt benne.

Ennek megfelelően  születésünkkor különböző állatövi jegyekben jártak a különböző bolygók, így pontosan csak ennek ismeretében tudod kiválasztani az igazi szerencseköveidet!

A Nap jegyed, Hold jegyed és az Aszcendensed valószínűleg ismered. Keresd ki ezek szerencseköveit külön – külön. Ezután nézd meg az uralkodó bolygóidat és azok állásának megfelelően is gyűjtsd ki a szerencseköveket.

Amelyik kő a legtöbbször szerepel a listádon, azok közül válaszd ki a szerencseköveidet.

Ha nem tudod, hogy az uralkodó bolygók a születésed idejében melyik állatövi jegyben jártak, írj egy e-mailt, vagy a Kapcsolat menüből küldj egy üzenetet a pontos születési időd és a születési helyed megadásával, és kiszámolom neked!

 

Tovább…

Munkásságom, és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .