BIKA

Április 20 – Május 20

A Bika eleme a föld, uralkodó bolygója a Vénusz, melyek a Bikát ragaszkodó, kitartó, türelmes, állhatatos és a leginkább materiális jellemmé teszi.

 

 

Malachit

Malachit

Ha a Bika jegy szülöttje szeretné a legjobb adottságait előhozni, akkor abban a malachit segíthet leginkább! Ez a kő erőteljes átalakító hatással rendelkezik és kitartást, határozottságot képvisel, éppen azokat a tulajdonságokat, amelyek a Bikát is jellemzik.

A malachit ösztönzi a vállalkozói kedvet és a változásokat is. Egyértelműen megmutatja, hogy mi áll a fejlődése útjában, elvágja a már idejétmúlt kötelékeket és megszabadít a már kinőtt viselkedésmintáktól.
Miközben megtanítja, hogy hogyan kell felelősséget vállalni a saját életéért, feloldja gátlásait és haladásra ösztönzi.

 

Akvamarin

akvamarin

A Bika szélsőséges módon bele tud ragadni a helyzetekbe, és Ő az a tipikus négyzet, aki a kör alakú lyukban inkább alkalmazkodik a kényelmetlenségekhez, minthogy saját magához illő helyet keressen.
Az akvamarin bátorságot és kitartást ad ahhoz, hogy kijöjjön ebből a lyukból.

 

Rózsakvarc

rózsakvarc

A rózsakvarc összhangban van a Bika lelkének mélyén rejlő gyengéd szeretettel és segít azt felszínre hozni.
Meggyógyítja sebzett szívét és segít abban, hogy a sérüléstől való félelem nélkül tárulkozhasson fel mások előtt. Mélyíti az életörömét és segít felfedeznie a természetben, a művészetben és a másik emberben rejlő szépséget.

A rózsakvarc élénkíti a Bika csillagjegy szülöttének alkotóerejét is.

 

Citrin

Citrin

A citrin segít előhozni a Bika legjobb adottságait, a kitartását és határozottságát erősíti, önbizalmat ad. A citrin megmutatja, hogy mi áll a fejlődésének útjában, segít elvágni az idejétmúlt kötelékeket és megszabadítja a kinőtt viselkedésmintáktól.

 

Achát

achát

Az achát a Bikáknak önbizalmat ad és földhöz kötött, alapos, megfontolt természetének pozitív megnyilvánulásához vezet. Az achát oltalmazó befolyása mellett a Bika optimálisan bontakoztathatja ki erőit és viheti véghez kitartást, türelmet és valóságérzéket kívánó műveit.

A Bika jegyhez tartozó testrészek a nyak, a vállak, és ehhez a jegyhez tartoznak a torok körüli és a pajzsmiriggyel kapcsolatos betegségek is.
Az achát a torok kitűnő gyógyítója, megszünteti az önkifejezést gátló tényezőket, amelyek megbetegítik a torkot., merevvé teszik a nyakat és a vállat

 

Lazurit

Lazurit

Az éjszakai égboltra emlékeztető lazurit arra ösztönzi a Bikát, hogy felemelje tekintetét a földről, felébressze intuícióját és az anyagi világon túl lévő dolgokkal is foglalkozzon.

A lazurit erőteljes gyógyító hatású kő, amely enyhíti a pajzsmirigy és gége problémáit is!

 

Rodokrozit

rodokrozit
A Bika jegy szülötteinek erőteljes érzelmei vannak, amelyekbe nagyon mélyen bele tudnak merülni.
A legártalmasabb érzelmei a neheztelés, a féltékenység és a birtoklásvágy.

A neheztelés a rodokrozit hatására oldódhat fel leginkább, ez a kő elősegíti a megbocsátást és a kibékülést is.
Mint az érzelmek harmonizálója, a szeretet táplálója és az érzelmek okozta sebek gyógyítója a rodokrozit hozzájárul ahhoz, hogy a partnerére kivetített érzelmeit önmagában is megélje.

 

Kalcedon

kalcedon
A Bika jegy szülöttei gyakran lassan beszélnek, ami a megfontoltságukat is tükrözi.
A kalcedon nem csak az új eszmék és helyzetek elfogadását ösztönzi, hanem felgyorsítja a mentális folyamatokat is és fokozza a verbális adottságokat.

 

A fent felsoroltakon kívül vannak még olyan kövek, amelyek speciálisan segítik a Bika jegy szülöttjét, ezek ismertetése és használata azonban tanfolyamunk anyagát képezi, ami nem nyilvános.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

 

Általános ismeretek, amit a szerencsekövek kiválasztásáról tudni érdemes

A születési köveket szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként, valamint betegségek gyógyítására és az egészség megőrzésére is használjuk.
Először is fontos tudni, hogy a különböző csillagjegyhez többféle kő is tartozhat, ráadásul a születési képletünkben rendszerint több csillagkép is szerepel. Amikor a szerencseköveinket  válogatjuk, akkor figyelembe kell vennünk a

  • Nap jegyünket, ami az az állatövi jegy, amiben a Nap járt születésünk idején (a horoszkópot általában a Nap jegy alapján nézzük)
  • Hold jegyünket, ami az az állatövi jegy, amiben a Hold járt születésünk idején (a Hold átlagosan 2 és fél nap alatt halad át egy jegyen
  • Ascendensünket, ami az a jegy, ami a horizonton felkelt a születésünk pillanatában. Itt van jelentősége, hogy hány órakor születtünk, mivel a nap 24 órájában mind a 12 csillagjegy felkel.

A Napjegyről Holdjegyről és az Ascendensről korábbi bejegyzéseimben olvashatsz, IDE KATTINTVA

Ha ennél is pontosabban szeretnéd kiválasztani a születési jegyedet, figyelembe kell venned azt is, hogy az uralkodó bolygók melyik csillagjegyben jártak a születésed idején. Az uralkodó bolygókról és azok köveiről IDE KATTINTVA olvashatsz

 

Tehát a fent felsorolt kövek az adott állatövi jegyhez tartoznak, bármelyik bolygó járt benne.

Ennek megfelelően  születésünkkor különböző állatövi jegyekben jártak a különböző bolygók, így pontosan csak ennek ismeretében tudod kiválasztani az igazi szerencseköveidet!

A Nap jegyed, Hold jegyed és az Ascendensed talán ismered. Keresd ki ezek szerencseköveit külön – külön. Ezután nézd meg az uralkodó bolygóidat és azok állásának megfelelően is gyűjtsd ki a szerencseköveket.

Amelyik kő a legtöbbször szerepel a listádon, azok közül válaszd ki a szerencseköveidet.

Ha nem tudod, hogy az uralkodó bolygók a születésed idejében melyik állatövi jegyben jártak, írj egy e-mailt, vagy a Kapcsolat menüből küldj egy üzenetet a pontos születési időd és a születési helyed megadásával, és kiszámolom neked!

 

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább….

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .