Bár talán csábító a gondolat, hogy máris másokat „gyógyítsunk” a köveinkkel, a kezeléseket először önmagunkon, maximum a közvetlen hozzátartozóinkon végezzük, feltéve, ha ők ezt kérik!


Mivel a tüneteket kiváltó lelki konfliktusok egymást érik az életünkben, szinte nincs olyan ember, akinek semmiféle tünete nincsen. Bizonyára neked is van. Gyógyítsd meg magadat először, értsd meg és oldd fel a lelki konfliktusaidat, hogy tisztán, ítéletmentesen tudd meghallgatni, megérteni a másik embert! Így tudod a legnagyobb segítséget adni neki. ( az én felfogásom szerint mi csak segítséget nyújtunk legjobb tudásunk alapján, tartjuk a lámpást, amivel megvilágítjuk a gyógyulás útját. A beteg gyógyulhat a kristályok segítségével, feltéve, ha valóban gyógyulni akar.)

Amikor pedig már úgy érzed, hogy másnak is megmutatnád a tudásodat:

Soha ne ajánljad másnak, hogy Te tudsz segíteni! A kezelést, tanácsot mindig a másik ember kérje, ezután amit tennél, beszéld meg vele és kérd a beleegyezését!

Ha a beteg tudatában ellenáll a kezelésnek, vagy fenntartásai vannak, az általa kibocsátott rezgések megnehezítik a kristály kezelés sikerességét.
(Ha önmagadat meggyógyítottad, ez mások számára (először a közvetlen környezetednek) olyan látványos lesz, hogy Ők fogják kérni, segíts nekik is! Amikor ezt eléred, nincs szükség önmagad ajánlására, az emberek egymásnak fognak téged ajánlani.)

Nekünk mindig van időnk, hogy beszélgessünk a hozzánk fordulóval, de elsősorban arra van időnk, hogy türelemmel, figyelemmel és szeretettel meghallgassuk! A meghallgatás sokszor önmagában is fél gyógyulást eredményez.

 

Soha ne bagatellizáljuk el a hozzánk fordulók problémáját! Neki az, amit elmesél, olyan megoldhatatlannak gondolt konfliktust okozott, ami megbetegítette. Tiszteld ezt. Mindannyian másként élünk meg egy – egy élethelyzetet, és az érzéseket nehéz szavakba önteni.

Az összefüggéseket mindig Test – Lélek – Szellem szintjén keressük, így tudjuk kiválasztani a kezelésre megfelelő kristályokat. Ha csak a tünetre koncentrálsz, az igazán lényeges dolgok elhomályosodnak.
(Az „olyan érzés volt, mintha….” mondatokban megtalálod az összefüggést a lelki kiváltó ok és a tünet között!)

Végezetül pedig:

Mélységesen hiszek egy magasabb szellemi erőben, a teremtésben, a Teremtőben (én Istennek nevezem, de bármit gondolhatsz), aki – ami az emberi megfogalmazás helyett egyszerűen csak VAN.  Aki – ami megteremtette ezt a tökéletes csodát, amik mi emberek vagyunk. Nincsenek selejtek, csak mi emberek ítélkezünk mások felett. Mindennek oka van, minden valamiért olyan, amilyen és minden úgy tökéletes, ahogy van.

A betegségek, tünetek azért vannak, hogy túléljük a konfliktusaink okozta zűrzavart. (ld.Biologika – Új Medicina, GNM, melyek csak elnevezésükben különböznek, mindegyik mögött ugyanaz a csodás magyarázat van).
Mivel megkaptuk ezt a képességet, hogy a túlélés érdekében betegséget produkáljunk önmagunknak, akkor hiszem, és elfogadom, hogy a megoldás kulcsa, a gyógyulásunk is a mi kezünkben van.

Jelen világunk arra tanított meg minket, hogy másokat tegyünk felelőssé mindenért, és másoktól várjuk a megoldást is. Míg ezt tesszük, kiszolgáltatottak maradunk, és egyre inkább megfeledkezünk önmagunkról. Arról, akik valójában vagyunk.

Ha a kristályokat használod, vagy gyógynövényeket, vagy bármilyen más természetes megoldás, energia (pl.Reiki, stb) ismerete van benned, bánj vele tisztelettel, ne élj vissza vele! A képességet ajándékba kaptad, ne sajátítsd ki magadnak és ne kösd ezzel magadhoz azokat, akik még nem fedezték fel magukban ezeket a kincseket!
Tanítsd meg az embereknek, hogy mindezt Ők is meg tudják tenni.

Ha ezt teszed, kitágul a világ előtted, mégis mindig maradnak olyanok, akik nem akarnak vagy nem tudnak magukért tenni, és hozzád fordulnak majd segítségért.

„Adj halat az éhezőnek, és aznap megmented a haláltól. Tanítsd meg őt halászni és sem ő, sem a családja nem szenved többé hiányt.”

Szeretettel kívánok sok siker – élményt a kristályok, gyógykövek használatához!

 

Munkásságom és a weboldal támogatója: Borka szandál
Tovább….

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .