Mit tudsz a kristályokról, és a betegségeket kiváltó lelki okokról? Ma már az orvosok nagy része is elismeri, hogy betegségeink legalább 90 %-a lelki eredetű. Ellentmondás viszont, hogy még mindig nem keresik, így nem is kezelik a betegséget kiváltó lelki okokat.

És ahol nem kezelik a lelki okokat, ott nincs valódi gyógyulás!

Nincsenek tartós eredmények, csak a tünetek elfedése.

Ami viszont van:

 • véget nem érő vizsgálatok, kezelések
 • gyógyszer, egyre több gyógyszer
 • majd a gyógyszerek mellékhatását csillapító újabb gyógyszer

Végül az orvos széttárja a karját és megadóan azt mondja:

 • ez a korral jár
 • meg kell tanulni együtt élni vele

És ha már meggyógyítani nem lehet, újabb gyógyszert ír fel, hogy „legalább ne fájjon!……. és kezdődik minden elölről.

Vajon hogyan segíthet egy kő abban, hogy jobban érezd magad, vagy éppen meg is gyógyuljál?

Először azt kell megérteni, hogy hogyan is keletkeznek a betegségek?
Miért van az, hogy egyesek immunrendszere erősebb, másoké gyengébb?
Mi zajlik a háttérben?

Bizonyára Te is hallottál már arról, hogy testünket egy energiamező veszi körül, amelyet a külső és belső tényezők – a gondolatvilágunk, lelki állapotunk – egyaránt befolyásolnak.
A kellemetlen, zavaró események, gondolatok, lelki konfliktusok megtörik ennek az energiamezőnek az egyensúlyát, és bizonyos pontokon meggyengítik azt. Ezért aztán egyes szerveinket többé nem a szükséges energiarezgés veszi körül, így megbetegszenek.

A kristálygyógyítás lényege abban rejlik, hogy segítségével helyreállítjuk beteg szerveink hibás energiarezgéseit. A kristályok a tudat szintjén hatnak, felszínre hozzák azokat a rejtett tudati tartalmakat, amelyek a betegséget kiváltották. A gyógyulás a gyökerektől indul, és amikor a lelki kiváltó ok megszűnik, a tünetre nincs többé szükség, szinte önmagától gyógyul.
Az emberektől különböző véleményeket hallok a gyógyító köveket, kristályokat illetően:

 • Nem ismerem a kristályokat, de ha meglátok egy szép nyakláncot, vagy karkötőt, akkor azt megveszem. Hallottam már arról, hogy vannak kövek, amelyeknek gyógyhatásuk is van, de ha beteg vagyok, akkor csak az orvosra bízhatom magam. Elhiszem, hogy a lelki állapotom befolyással van majdnem minden betegségemre, ezért keresgélek valamilyen alternatív megoldást, hogy ne kelljen mindenre gyógyszert szednem.”
 • Ismerem a kristályokat, a gyógyhatásukról is hallottam. Használom őket ékszerként és érzem, hogy jó hatással vannak rám. Nem vagyok beteges, ezért különösebben nem foglalkozok azzal, hogy melyik kő mire való. Vásárláskor az alapján döntök, hogy tetszik – e, vagy nem tetszik az ékszer, ami előttem van. Azt hallottam, hogy ha tetszik egy kő, akkor az azért van, mert fizikailag, vagy lelkileg szükségünk van rá. Ezt elhiszem, mert olyankor ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy megvegyem, és szinte azonnal jobban érzem magam, ha éppen lehangolt voltam valami miatt.”
 • Régóta használok kristályokat ékszerként, és tudom, hogy gyógyhatásuk is van. Egyre többet hallok arról is, hogy a betegségek nagy része lelki eredetű. Ezt ösztönösen érzem is, mert általában egy súlyosabb lelki krízis után valamilyen betegség tör rám. Az orvosnak mégsem mondhatom el, hogy mi nyomja a lelkem, mivel nem kérdezi. Hallottam, hogy a kristályok úgy gyógyítják a betegséget, hogy a lelki kiváltó okot is megszüntetik. Szeretném legalább csökkenteni a gyógyszer adagjaimat, ezért keresgélek más, természetesebb gyógymódok között, mert tudom, hogy valódi gyógyulás csak akkor várható, ha megszüntetjük a kiváltó okot.”
 • Szeretem a kristályokat, sikeresen használom is őket magam és családtagjaim gyógyítására, bár nem nevezném magam szakértőnek ezen a területen. Tudom, hogy a kristályokban ennél sokkal több lehetőség rejlik, nem csak a betegségek kezelésére használhatjuk. Szeretnék elsajátítani mindent, amit tudni lehet róluk, mert olyan területen dolgozom, ahol fel tudom mérni a betegek lelki állapotát és hasznát vehetem ennek a tudásnak is”.

Látod, ahány ember, annyiféle vélemény. Egy azonban közös bennük: senki nem akar sokféle gyógyszert szedni és mindenki szeretné a lelki konfliktusait felismerni és megoldani.

Neked mi a véleményed erről?

Amikor belépsz a kristályok birodalmába, felfedezheted életedben a csodát! Mi lenne, ha ismernéd a kristályokban rejlő többi lehetőséget is?

 • A kristályok szoros kapcsolatban vannak a bolygókkal, amelyek erősítik az energiáikat, így születési időd alapján meghatározható a szerencseköved.
 • A megfelelő kristályok segítenek felszínre hozni a pozitív tulajdonságaidat
 • Segítenek legyőzni gátlásaidat
 • Önbizalmat adnak
 • Segítenek az önértékelés megerősítésében
 • A kristályok rendkívül jól programozhatók az élet különböző területeire: egészség, siker, bőség, munkahely, társkapcsolat, gyermekáldás, védelem, stb.

Számtalan lehetőség van még a kristályokban, ami mindig akkor bukkan elő, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

Talán már benned is megcsillant az érdeklődés, esetleg lelkesedsz is a téma iránt? Érzed, hogy ez az, ami kell neked, de nem tudod, hogyan tovább?  Először is – ha eddig még nem tetted –  kérd az Ingyenes útmutatót, hogy megértsd a lelked segélykiáltását!

Azután – ha kéred –  segítünk neked! Jön a folytatás!

Ha szeretnéd, pontos útmutatást kaphatsz, hogy tudd, mit kell tenned ahhoz, hogy a kristályaid téged szolgáljanak, segítsenek céljaid elérésében, vágyaid megvalósulásában. Ígérem, hogy izgalmas és részletes lesz!

Tovább

A weboldalt és munkásságomat támogatja: Kézműves Baba és Gyerek cipők, szandálok

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .