Születési időpontunk megmutatja, hogy milyen különleges képességekkel rendelkezünk, milyen fontos feladatokkal érkeztünk a Földre. Amikor rátalálunk rejtett képességeinkre és feladatainkra, ennek útját követjük, életünk harmonikussá, kiegyensúlyozottá válik és az Univerzum összes segítségét élvezhetjük. A kövek, kristályok segítenek feloldani a rejtett tudati tartalmakat, így – amikor kiválasztjuk a számunkra leginkább megfelelő köveket – segítségükkel egy csodálatos világ nyílhat meg előttünk.

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták őseink, és használjuk ma is.

A születési köveket, szerencseköveket, talizmánokat több szempont figyelembevételével válogatjuk, így egy embernek nagyon sok különböző kő áll a rendelkezésére, melyek közül kiválaszthatja azt, amelyik az adott élethelyzetében a legjobban szolgálja.
A szerencsekövet, talizmánt kiválaszthatjuk a születési időpontból kiszámított sorsfeladat alapján. Ez annak ajánlott, aki keresi a választ arra, hogy mi célból született a Földre? Milyen tapasztalatot kell megszerezni, miben kell fejlődni?

Kiválaszthatjuk a születési csillagjegy alapján, így figyelembe kell vennünk a Nap – és a Hold jegyet, valamint az Aszcendenst.

Ha ennél is pontosabban szeretnénk kiválasztani a megfelelő szerencsekövet, akkor az uralkodó bolygókat is érdemes figyelembe venni, hogy milyen csillagjegyben álltak születésünk időpontjában.

Fontos tudni, hogy a csillagjegyek önmagukban nincsenek ránk hatással, csak ha bolygók, vagy házak helyezkednek el bennük. Tehát mindig azt keressük, hogy a Nap, a Hold és az uralkodó bolygók (Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó)   milyen csillagjegyben tartózkodtak születésünk idején. Tehát a bolygók hatását befolyásolják a csillagjegyek.

Sorozatom első részében megismerkedhetsz a Sorsfeladat kristályoddal,  (a linkre kattintva) majd a csillagjegyeknek megfelelően a különböző élethelyzeteidre alkalmazható szerencseköveiddel.

Az egyes csillagjegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor használjuk a köveinket.

Ne feledd! Nem elegendő, ha csak felteszel egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveidből és várod a csodát! A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Tanfolyamunk II. moduljában, a Kristály Asztrológiában  ennek a részleteibe is belemerülünk, így a szerencseköveid olyan társaid lehetnek az életedben, akik egyedül Téged szolgálnak.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva
 

Sorsfeladat kristályoddal IDE kattintva ismerkedhetsz meg.

Tovább….

Munkásságomat és a weboldalt támogatja: Kézműves baba és gyermek cipők, szandálok

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .