Minden betegségünk a sértődött lelkünk jaj-kiáltása!

Ne fordíts hátat a lelki problémáidnak, mert megbosszulják magukat, megbetegítenek, testi tünetként küldik neked az üzenetet, hogy valahol valami nincs rendben.

Nem kell az összes problémádat azonnal megoldani, ráér apránként, lépésről lépésre. Egy dolgot nem tehetsz meg velük: nem söpörheted a szőnyeg alá őket! A megoldott lelki problémáid  mindig a te javadat szolgálják: erőssé és elszánttá tesznek, így gyógyítanak…..

Előző írásaimban olvashattál lelki konfliktusaink három nagy csoportja közül kettőről: Az önértékelés letörés és önbizalom csökkenés okozta lelki konfliktusról, és az elhatárolódási, elválasztódási lelki konfliktusról és arról, hogy ezek milyen betegségeket idéznek elő.

Izgalmas téma következik, hiszen ki gondolna arra, hogy egy erős vágyakozással valaki, vagy valami után, olyan lelki konfliktust élhetünk át, aminek a következménye akár súlyos betegség is lehet?

Mint azt az előző bejegyzéseimben írtam, a „Megbetegedések vastörvénye”alapján minden megbetegedés, vagy tünet valamilyen konkrét, váratlan, hevesen, dámaian és elszigetelten megélt konfliktus – sokk miatt jön létre, egyidejűleg a lélekben, agyban és a szerven.

Ezt a harmadik nagy lelki konfliktus csoportot a Biologikában „falat konfliktusnak” nevezzük, érzelmi tartalma pedig „nélküle nem élet az élet”, vagy „ezzel együtt nem élet az élet”.

A „falat” lehet bármi, bárki, amit a nyugalmi állapotban továbblétezéshez, túléléshez elengedhetetlenül szükségesnek, létszükségletnek érzünk (ezt nevezzük „bejövő falatnak”), vagy a nyugalmas élethez éppen nem kívánatos, és már alig várjuk, hogy megszabaduljunk tőle (ezt „kiválasztandó falatnak” nevezzük).

A falat konfliktusok bármilyen, átvitt értelemben vett élethelyzetre értendők.  Közös motívum mindegyikben a túléléshez szükséges „falat” előkészítése, benyálazása, bekebelezése, emésztése (ezt a helyzetet nem tudom megemészteni), továbbítása, feldolgozása, felszívása és kiválasztása. A „falat” mozgatása, megakadása, beszorulása, erőltetése, kimozdítása, továbbmozdítása, továbbítása, megtartása, áramoltatása.

A Biologika ezirányú ismeretei annyira helytállóak, és bizonyíthatóak, hogy agyi CT felvételen az is kimutatható, hogy a jobb oldalra becsapódó góc mindig „bejövő falat”, a baloldalon látható góc pedig mindig „kiválasztandó falat” konfliktus hatására jön létre.

Nézzük akkor néhány betegséget, tünetet, amit a „falat” konfliktus válthat ki. A felsorolás nem teljes értékű, csak néhány tünetet emeltem ki.

A Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel című e-bookban (linkre kattintva megnézheted) bővebben kifejtem egy – egy tünet jelentését. Bár abban egy másik nézőpontból elemeztem a betegségeket, de Biologikai ismereteimet ott is figyelembe vettem, így a három fő konfliktuscsoportot abból is be tudod azonosítani.

Ezek ismeretében magad is rájössz arra, hogy a bennünk zajló lelki konfliktusoknak törvényszerű következménye a hozzá tartozó betegség megjelenése.

Agyvérzés
Álmatlanság
Anyagcsere hormon zavar
Átmeneti vakfolt (látótér kiesés)
Bágyadtság
Bél daganat
Bélelzáródás
Bélgörcsök
Bél gyulladás
Candida
Cron tünet
Csökkent vizelet kiválasztás
Dülmirigy problémák
Endometriózis
Érfal mióma
Fáradtság
Fejfájás
Fertőzésszerű tünetek
Fülfájdalmak
Gennyes fehérfolyás
Gombák
Gyengeség
Gyomorrák
Gyomorrontás
Hasmenés
Hasnyálmirigy néhány problémája
Hiperaktivitás
Hipofízis
Hirtelen kiugró vérnyomás
Húgyhólyag (csak a mirigyszövet)
IBS
Kézdagadás
Lábdagadás
Levertség
Máj
Mandula
Migrén
Mióma
Nyálmirigy
Nyombél
Nyugtalanság
Pajzsmirigy problémák egy része
Torok
Strok
Szívritmuszavar
Vakbélgyulladás
Vastagbél problémák
Vírusok…… és még több száz tünet

Ha meglévő betegségedről nem tudod, hogy mi okozhatta , írj nyugodtan, szívesen segítek.

A Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című e-bookban nem csak a lelki kiváltó okot találod meg, hanem a gyógyítására ajánlott kövekkel is megismerkedhetsz!

Ha részletesebben szeretnél megismerkedni a Biologikával, Barnai Roberto tanfolyamain ezt megteheted.

 

1 válasz
  1. Szatibo Tiborne
    Szatibo Tiborne says:

    Koszonom!epp ma reggel.sugtak meg az egi segitoim!!!gyogyito angyalaim!es toroltem minden betegseg gocot!!!kodot!!blokkokat!!de mosmar tudom hogy a konfliktus kodokat is torolnom kel!!!vegtelen hala!es aldas nektek!!!es minden erdekel ami a gyogyitasrol szol!!!ur altal ez a feladatom!eletfeladatom mosmar tudom!!!es mosmar a testem es lelkem! erositese a cel!!!koszonok mindent!!!az is kivalasztva.az ur altal.minden!!!Es szeretnek majd a fuggokbol is meg rendelni!!csodalatosak!remelem ezeket is megtanujuk majd!!!sok sikert nektek!!!halas vagyok az urnak hogy hozam vezetett beneteket!!!aldotatt szepet!!!

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .