energia vibráció

Mit nevezünk csodának? Mire gondolunk olyankor, amikor csodáról beszélünk?

A válasz nem egyszerű, mivel azok, akik csodáról beszélnek, különféle dolgokat értenek rajta…..

A csoda egy olyan esemény, aminek saját élethelyzetünkben, ismereteink, legjobb tudásunk és eddigi tapasztalataink alapján nem tartjuk lehetségesnek a megtörténését.

Ha hiszel a csodákban, akkor elképzelhető, hogy babonásnak tartanak azok, akik nem hisznek benne, esetleg még ki is nevetnek. Ha ezt tapasztalod, korántsem vagy egyedül. Ne foglalkozz velük, ne engedd, hogy hitedben megingassanak!

A legnagyobb csoda a világ természetes működése. Ezt a Földön olyan helyen tapasztalhatjuk meg leginkább, ahol emberi kéz még nem avatkozott be a természetbe. Ha felnézel az éjszakai csillagos égboltra, és elmerülsz a végtelenségben, az is maga a csoda. Minden, amit a természet ad nekünk, a természet rendje szerint működik. A természet rendje pedig az Univerzum törvénye. Megcáfolhatatlan, ellenőrizhető, kipróbálható.

Akkor, amikor életünkbe beépítjük az Univerzum törvényeit és ennek megfelelően élünk, megtapasztaljuk a csodát, de akkor már nem csodaként tekintünk rá, hanem felismerjük benne az Univerzum törvényszerűségét.
Kertemben a permakultúra elveit követem, ami nem teljesen azonos a bio kertészkedéssel. A permakultúrában a természet játszik szerepet, amit a legnagyobb tiszteletben tartok és hálásan fogadom mindazt, amit ad nekem.

A kertemről talán majd egy következő bejegyzésben írok bővebben, most csak nem bírtam ki, hogy ne tegyek említést erről a sok csodáról, amiben részem van a környezetemben 🙂
A gyógyító köveket, ásványokat használom a kertben is, erről is írok majd egy későbbi bejegyzésben…..

Most azonban maradjunk annál a csodánál, amit a különböző életterületeinken tapasztalhatunk.

Mit gondolsz, csoda történik – e akkor, amikor valamilyen kristályt beprogramozol egy vágyott cél érdekében, és kívánságod rövid időn belül megvalósul?

Mondhatjuk, hogy csoda történt, mert olyan célt programoztál a kristályba, amiért eddig eredménytelenül küzdöttél.

A küzdelem: harc, békétlenség, el nem fogadás, fájdalom, félelem. A küzdelemben mindig van nyertes és vesztes, bármelyikre 50 % az esély. A nyertes nagyon messze áll a csodától, a vesztesnek lehet még egy esélye, amikor végső elkeseredésében azt mondja, „itt már csak a csoda segíthet!” Amint egy kis hajlandóságot mutatsz, hogy elengeded a küzdelmet, megtörténik a csoda.

Amikor egy kristályt beprogramozol, elengeded a küzdelmet. Nem félsz, nem harcolsz, nem áll az utadban senki. Vágyakozol valamire, elképzeled vágyad tárgyát. Van hited, hogy megtörténik a csoda, és szeretettel gondolsz a beteljesülésre.

Ha ilyen érzésekkel programozol egy kristályt, törvényszerűen eléred vágyad megvalósulását, mivel a küzdelem helyett megengeded, hogy a dolgok megtörténjenek veled, megtörténjen az, amire vágysz!

A megengedés: béke, nyugalom, elfogadás, öröm, hála, hit, remény és szeretet.

Egy szóval sem mondom, hogy semmit nem teszel közben! Nem mondom, hogy programozz be egy kristályt, és ölbe tett kézzel várj a csodára.

Azt viszont határozottan állítom, hogy semmit nem KELL tenned!

Amikor megengedjük, hogy megtörténjen a csoda, akkor már a kristályok mutatják az utat, miközben a szeretet és a hála fogja a kezünket. Ezen az úton minden, amit teszünk, az örömmel, izgalommal tölt el bennünket, így szinte vágyunk arra, hogy megtegyük a következő lépést….

Minden, amit el tudsz képzelni, meg is tudod valósítani! Amikor vágysz valamire, vágyad tárgya láthatatlan energiarezgésként azonnal megjelenik melletted, arra várva, hogy beengedd. Amikor elképzeled, manifesztálod azt, amire vágysz.

A programozott kristályod segíti a manifesztációt, úgy működik közted és vágyad tárgya között, mint egy mágnes, míg az megjelenik fizikai valóságodban.

Hogy juthatsz el a kristályok programozásához?

Kristályismeretek kurzus I.moduljában többek között megismerkedünk a kristályok alap tulajdonságaival és az egészségre szóló hatásukkal. A II.modulban megtaláljuk az összefüggést, hogy kinek melyik kristály miben, és miért segíthet a legjobban. Mire a III.modulhoz érünk, már összehangolódunk annyira a kristályokkal, hogy kétséget kizáróan ki tudjuk választani és beprogramozni bármelyik élethelyzetünkre azt, amelyik hűséges társként világítja utunkat céljaink eléréséig.

Az online kurzus személyes részvételt nem igényel, iskolai végzettséghez nem kötődik, IDE kattintva tudsz rá jelentkezni.

 

Ülj csónakba, és nem kell evezni, helyedre fog vinni! Ha a sziget az útirány, ott fogsz kikötni. Ha nem a sziget az útirány, hiába evezel, soha nem jutsz el oda!

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

 

Tovább…

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .