A Mars hatása meglepetésszerű, öntudatos és nyugtalanító. A Mars által kapott tulajdonságainkat lehet rombolóan, pusztítóan, haragosan, harciasan, vagy pedig bátorsággal és a szeretet erejével használni…..

 

A Mars a Naptól számított negyedik bolygó a Naprendszerben, de a harmadik legnagyobb kőzetbolygó, rengeteg felszíni képződménnyel. Szabad szemmel is jól látható az éjszakai égbolton. Vörös bolygónak is nevezik a színe miatt, amit a Mars felszínét meghatározó vas – oxid okoz.

A Mars a Tűz elemhez kacsolódik,  meleg és száraz minőséget képvisel, a száraz minőség enyhe túlsúlyával. A száraz minőség által képviselt feszítő erő, dinamika inkább a harc és a rombolás irányába mutat. Férfias jellegű bolygó, ami képviseli a horoszkópban az erőt, az akaratot, az energiát, a cselekvést, a becsvágyat, a bátorságot, az elszántságot, a küzdőképességet, és az aktív erotikát.

A Mars érzékelteti a fizikai energiáinkat, a kudarc utáni talpra álláshoz szükséges erőt, a szexuális vágyat. Az asztrológiában Ő a kis szerencsétlenség bolygója az Infortuna Minor.

A Kos jegy uralkodó bolygója, és társuralkodója a Skorpió jegynek is, de minden más jegy szülöttjére valamilyen formában hatással van. . (A különböző jegyekre való hatását Kristályterápiák tanfolyamunkon ismerheted meg)

A Mars jele: 

Irányítja az ember ösztöneit, kívánságát és szexuális energiáját. Rámutat az ambícióra, erőre, hatalomra, konstruktivitásra, munkára, törekvésre, versenyszellemre és a halálra.

Irányítja ezen kívül fizikai világunkban a sebészetet, az operációt, fegyvert, háborút, szerencsétlenséget, gyulladásokat, sebeket és vágásokat, égési sebeket, erőszakot, szerszámot, vasat és acélt. A Mars bolygót kisebb gonosztevőként is számon tartják.

Párkapcsolatban az válik dominánssá, akinél erősebb helyzetben állt a Mars, a születésének idején. A szexuális összhang gyakran kimutatható a közös horoszkópban lévő két Mars helyzete által. A harmonikus Mars-természet határozott, tevékeny, bizakodó, önbizalommal teli és lelkesedő. Diszharmonikus állásnál jellemző az erőszak, a túlzott szenvedély, a vakmerőség, az összeférhetetlenség, az agresszivitás, a bosszúálló és veszekedő hajlam.

Hatása meglepetésszerű, öntudatos és nyugtalanító. A Mars által kapott tulajdonságainkat lehet rombolóan, pusztítóan, haragosan, harciasan, vagy pedig bátorsággal és a szeretet erejével használni.

A Mars helyzete a horoszkópban azt mutatja meg, hogy a jegy szülöttje hova fekteti a legnagyobb energiáját.

Testrészek, szervek, amelyeket befolyásol: izomrendszer, külső nemi szervek, arc és a fej, vörös vérsejtek, motorikus idegek, húgyhólyag, mellékvesék

A Mars kövei a korall és a karneol és minden más olyan kő, aminek színe a narancssárgától a vöröses okkersárgáig terjed. A Kristályismeret II. moduljában megismerkedhetsz a Mars köveivel is.

 

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva
Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .