A Voyager-2 képe az Uránuszról

Az Uránusz hatása meglepetésszerű, kiszámíthatatlan, gyakran erőszakos, megszegi a hagyományokat…..

Az Uránusz a Naprendszerünk hetedik bolygója, a harmadik legnagyobb átmérőjű és a negyedik legnagyobb tömegű óriásbolygó. Az Uránusz csak időnként látható szabad szemmel, mivel a látszó fényessége a szem érzékenységének határán mozog. Amikor szembenállásban van a Nappal, és rendkívül tiszta az ég, akkor nagyon halvány égitestként megpillantható.

Az Uránusz csillagászati jele:

A lassú mozogású Uránusz a szellemi fejlődés képviselője, a szabadság és a függetlenség bolygója.

Hangsúlyozza a másságot, a különlegességet, a határtalant, a felfedezéseket, eredetiséget, tudományt, elektromosságot, mágiát, okkultizmust, világosságot, asztrológiát, pszichológiát, röntgensugarakat, repülőket, és betekintést ad a természeti törvényekbe.

Az Uránuszt jövőkutató, humánus, intelligens, excentrikus, bohém, egoista és utópista bolygónak tartják. Nem véletlen tehát, hogy az Uránusz a zsenik és egyúttal az őrültek bolygója is.

Váratlan fejleményeket, hirtelen változásokat idéz elő. A legújabb kutatások az Uránuszt összekötik az elemi csapásokkal, földrengésekkel. Mivel magában hordozza a feszültség lehetőségét, meg kell próbálni ezt a feszültséget pozitív energiává transzformálni.

Az Uránusz hatása meglepetésszerű, kiszámíthatatlan, gyakran erőszakos, megszegi a hagyományokat.

Arra tanít, hogy szakadjunk el az anyag vonzásától, mert csak szellemi szinten élhetjük meg a végtelen szabadságot és függetlenséget.

A zsenialitás, magas szintű tudás (információ) megjelenítője. Ahol ez a bolygó állt születésed idején, ott törekszel új minőség elérésére, ott keresed a függetlenséget.
Az Uránusz az ún. Messianisztikus bolygók első tagja. Azért hívják így, mert lassú mozgású, egy csillagképben 5-8 évig jár, tehát egy adott korosztályt általában jól körvonalaz.

Az Uránusz a Vízöntő jegy uralkodó bolygója, de minden más jegy szülöttjére is valamilyen formában hatással van. . (A különböző jegyekre való hatásával a Kristályok, ásványok ismeretének II. moduljában, a Kristály Asztrológiában foglalkozunk)

 

 

Testrészek, szervek, amelyeket befolyásol: az agy magas fokú működése, a test elektromossága, és az ízületek.

 Uránusz kövei: obszidián, fekete gyöngy

 

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

 

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább olvasom ….

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .